Om meg

Jeg er en ung dame som har rukket å være på denne planeten i hele 26 år (!) Jeg vil veldig gjerne kalle meg en livsnyter, en sjel full av positivitet og glede, dessverre er ikke realiteten alltid helt slik.

Jeg har i mange år slitt med en rekke psykiske problemer, deriblant bipolar lidelse, angst og sosial angst. Jeg ønsker å dele litt av min erfaring og opplevelser rundt dette, mest fordi jeg ønsker å bryte tabuer rundt psykiske problemer. Vi har riktignok kommet langt når det gjelder åpenhet, likevel er det fortsatt en del tabuer, samt fordommer og uvitenhet rundt psykisk helse. Dere vil dermed bli tatt med inn i en berg- og dalbane av følelsesmessig kaos på både godt og vondt. Jeg er også gravid, med termin i Mai, og selv om jeg overhode ikke er, eller skal bli en mammablogger, så blir det naturlig for meg å skrive om graviditeten, og tiden etterpå, da det er noe som kommer til å være en stor del av livet mitt fremover. Jeg ønsker for øvrig å forsøke å vinkle dette temaet litt mot min psykiske helse, og dermed skrive litt om det å være gravid og å bli mamma, samtidig som man er psykisk syk.

Min største lidenskap er å skrive, i tillegg så har jeg mye på hjertet,  dermed så falt det meg naturlig å opprette en blogg. Jeg har ikke tall på hvor mange blogger jeg har hatt, under ulike navn, da jeg har hatt litt problemer med å finne min nisje. Jeg er også en rotekopp, og bipolariteten min gjør nok at jeg til tider ikke klarer å slå meg til ro med et prosjekt om gangen, ergo så ender det opp med at jeg stadig «starter på nytt». Denne gangen håper jeg for øvrig at jeg klarer å holde meg her på frkbipolar.no og at jeg klarer å bygge opp en solid plattform med godt innhold og mange søte lesere;)

Ellers er jeg samfunnsengasjert  og opptatt av viktige og mindre viktige saker som blir presentert i nyhetsbildet. Samfunnsaktuelle temaer vil dermed også prege bloggen min.

Kort oppsummert så ønsker jeg  å ta dere med inn i min hverdag på godt og vondt, samtidig som jeg også kommer til å skrive om aktuelle, morsomme og andre viktige/uviktige temaer som opptar meg.

Kontakt: stinena@hotmail.no

Kommenter med Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.